0499/29.11.67
Diëtiste aan huis
Specialisatie Oncologisch Diëtiste – Diabeteseducator – Chronische Nierinsufficiëntie

Lezingen en Workshops

Lezingen Workshops dieet Martina

Lezingen – workshops

Ben je op zoek naar een spreker, of wil je een lezingen of workshop organiseren; dan ben je bij diëtiste Martina aan het juiste adres.

Door haar jarenlange ervaring als diëtiste, als lesgeefster in het secundair, volwassenenonderwijs en allerlei verenigingen, heeft diëtiste Martina veel ervaring in het geven van voordrachten, infosessies en het begeleiden van workshops over uiteenlopende onderwerpen en voor verschillende doelgroepen.

Je kan diëtiste Martina op freelance basis inhuren voor het geven van een gezondheidssessie, een  voordracht, een kookworkshops of een cursus …. voor uw vereniging, opleiding of bedrijf.

Diëtiste Martina beschikt reeds over uitgewerkte presentaties over diverse onderwerpen. U kan eveneens zelf thema’s en onderwerpen aanbrengen, die voor u dan worden uitgewerkt.

Hieronder vindt u enkele reeds uitgewerkte onderwerpen:

* Lezingen:

- Verpakkingen onder de loep

- Wat zijn suikers?

- Lekker en gezond eten met de voedingsdriehoek

- Mijn kind wil niet eten. Wat nu?

- Koemelkeiwit allergie

- Gezond zwanger

- Diabetes. Wat nu?

- Infosessie

- ….

Een lezing duurt gemiddeld 2 tot max. 3 uur. De vergoeding voor de lezing is afhankelijk van de duur van de presentatie, exclusief verplaatsingskosten (0,35€/km). De diëtiste kan een laptop en beamer/projector voorzien indien deze ter plaatse niet aanwezig zijn. 

Uiteraard maken wij ook lezingen op maat.

 

* Workshops of demonstratielessen:

- Lekker en gezond koken

- Koken voor een klein prijsje

- Snelle, gezonde hapjes en alcoholvrije aperitieven

- Babyvoeding, hoe begin ik eraan?

- Een gezond ontbijt

- Een gezonde picknick

- …

Tijdens een kookworkshop bereiden we samen enkele gerechten, terwijl diëtiste Martina je ook nog praktische tips rond gezonde voeding meegeeft naar huis.

Tijdens de demonstratielessen bereidt diëtiste Martina zelf enkele gerechten en geeft ze gelijktijdig praktische tips mee naar huis.

U kan bij Diëtiste Martina een gezonde en leerrijke kookworkshop aanvragen als teambuilding activiteit, als workshop of demonstratie op een beurs,  als cursus voor uw organisatie op een locatie, …

Een kookworkshop of demonstratieles duurt gemiddeld 3 tot max. 4 uur. Uiteraard maken wij u een offerte op maat.